Vacatures bij Berden in Uden, Veghel en Schijndel

In 2016 heeft Berden o.a.  de Houtbrox winkel in Uden en het Duthler warenhuis in Veghel overgenomen. Ook het kantoor/distributiecentrum in Schijndel werd in 2016 ingelijfd door de Berden Groep. De Duthler winkel in Veghel werd na de overname hernoemd naar Houtbrox. Maar vanaf april 2019 worden beide winkels hernoemd naar Berden Fashion. Berden is een familiebedrijf uit Limburg. De Berden Groep bestaat uit diverse winkels en warenhuizen in mode en interieurbranche.

Berden Fashion in Veghel

Het warenhuis in Veghel heette eerst Duthler en is in 2016 hernoemd naar Houtbrox. En vanaf april 2019 gaat deze vestiging verder als Berden Fashion. De winkel bevindt zich aan de Hoofdstraat 21 in Veghel. Op de bovenste verdieping vind je Brasserie Smaeck. Een mooi ingerichte en trendy plek voor een lunch of lekkere kop koffie. In het warenhuis vind je kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen.

Berden Fashion in Uden

Vanaf april 2019 gaat ook de Houtbrox vestiging in Uden verder als Berden Fashion. Aan de Markstraat 25 in Uden vind het warenhuis dat vanuit de regio klanten trekt door het uitgebreid aanbod in kleding, beddengoed en lingerie. In de winkel vind je ook shop-in shops van Dungelmann Schoenen, Purdey en Visser Chocolade. En Brasserie De Conversatie bevindt zich op de 3e etage.

Kantoor en distributiecentrum in Schijndel

In Schijndel bevindt zich het kantoor en distributiecentrum voor de verschillende winkels en warenhuizen. Hiervoor is men met regelmaat op zoek naar administratief medewerkers, chauffeurs en magazijn medewerkers.

Aan de slag als verkoopmedewerker voor kinderkleding, dameskleding of herenmode? Of werk je liever op de achtergrond als interieurverzorg(st)er, logistiek medewerker of medewerker administratie? Berden Fashion is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers.

>> Bekijk vacatures bij Berden