Bijbaan in Uden

Op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in Uden? Op deze site vind je diverse leuke functies in avond- of weekenduren in Uden, Volkel en Odiliapeel.

Maar je kan je zoektocht ook uitbreiden naar omliggende dorpen zoals: Veghel, Schijndel, Erp, Mariaheide, Vorstenbosch en Nistelrode.  Vergeet niet een gratis Job Alert aan te maken. Dan ontvang je alle nieuwe bijbaan en weekendhulp vacatures automatisch per e-mail.

Van magazijn, zorg, webshops, schoonmaak tot horeca

Diverse bedrijven uit Uden en omgeving zoeken (tijdelijke) ondersteuning. Veel gevraagde functies zijn:  horeca-medewerkers, schoonmaakmedewerkers, magazijnmedewerkers, orderpickers, begeleiders in de zorg, winkelpersoneel of tankstation medewerker. Wekelijks worden er nieuwe banen toegevoegd, dus het aanbod varieert snel.

Weekend, avond of doordeweeks

Het aantal uren varieert per bedrijf.  Dit geldt ook voor de werktijden. Het ene bedrijf zoekt alleen ondersteuning voor in het weekend. Maar sommige bedrijven staan ook te springen om medewerkers die hen doordeweeks helpen (overdag en/of 's avonds). 

Voorbeelden van bedrijven & vacatures

Onderstaand enkele voorbeelden van Udense bedrijven die op zoek zijn naar weekendhulpen, vakantiekrachten en studenten.

  • Speelboerderij Hullie in Uden zoekt bedieningsmedewerkers
  • Uitzendbureau Baantreffers zoekt logisitiek medewerkers in Uden, leuke bijbaan!
  • Op het Foodcourt in Uden is ook vraag naar studenten en scholieren die aan de slag willen. KFC zoekt bijvoorbeeld Fastfood medewerkers.
  • Hou jij wel wat van een spelletje? Kijk dan eens bij de vacatures van Uitjesbazen in Erp.
  • Hotel en Restaurant Teugel Resort zoek horecamedewerkers en schoonmakers
  • Heb je nog geen rijbewijs maar kijk je wel graag heel de dag naar auto's? Bekijk dan de vacatures van Hanex Carwash in Veghel.

 Bekijk bijbanen in Uden en omgeving