Bijbaan in Uden

Op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in Uden?

Op vacaturesite WerkinUden.nl vind je diverse leuke functies in Uden, Volkel en Odiliapeel.

Je kan je zoektocht op deze site eenvoudig uitbreiden naar dorpen in de omgeving zoals: Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Vergeet niet een Job Alert aan te maken. Dan ontvang je alle nieuwe bijbaan en weekendhulp vacatures automatisch per e-mail!

Bekijk Vakantiewerk & Bijbaan vacatures

Van magazijn, zorg tot horeca

Diverse Udense bedrijven zoeken (tijdelijke) ondersteuning. Veel gevraagde functies zijn:  horeca-medewerkers, schoonmaakfuncties, magazijnmedewerks, orderpickers, begeleiders in de zorg en winkelpersoneel. 

Weekend, avond of doordeweeks

Het aantal uren varieert per bedrijf.  Dit geldt ook voor de werktijden. Het ene bedrijf zoekt alleen ondersteuning voor in het weekend. Maar sommige bedrijven staan ook te springen om medewerkers die hen doordeweeks helpen (overdag en/of 's avonds). 

Voorbeelden van bedrijven & vacatures

Speyz is een van de bedrijven die weekend- en vakantiehulpen zoekt. Speyz is onderdeel van Fransen + Kanters. Het bedrijf zorgt voor de catering bij evenementen in Nederland en daarbuiten.

Op het Foodcourt in Uden is ook vraag naar studenten en scholieren die aan de slag willen. KFC zoekt bijvoorbeeld Fastfood medewerkers.

Hou jij wel wat van een spelletje? Kijk dan eens bij de vacatures van Uitjesbazen in Erp. Heb je nog geen rijbewijs maar kijk je wel graag heel de dag naar auto's? Bekijk dan de vacatures van Hanex Carwash in Veghel.

Of bekijk hier het complete aanbod aan bijbanen in Uden en omgeving.