werkplaats breeuwer

Bedrijven in de 'spotlight' - Breeuwer Aluminium kozijnsystemen uit Uden

In deze blogserie zetten we verschillende bedrijven uit de Gemeente Uden in de 'spotlight' en komen we meer te weten over hoe het eraan toegaat op de werkvloer bij bedrijven uit de regio. We trappen af met een Q&A met Noëlle Daverveld, Office Manager bij Breeuwer Aluminium kozijnsystemen uit Uden. 


Wat is de core business van Breeuwer?

Breeuwer Aluminium kozijnsystemen in Uden is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de assemblage en montage van aluminium- deuren, ramen en gevelsystemen.

 

Hoe is de werksfeer bij Breeuwer en hoe ziet het team eruit?

Ons team bestaat uit 15 personen en onderling heerst er een hele fijne en informele sfeer. We streven samen naar professionaliteit & kwaliteit en hebben een gezonde dosis ambitie. 

Een deel werkt op kantoor om administratie, marketing, werkvoorbereiding & planning in goede banen te leiden. Daarnaast werken er een aantal medewerkers in onze eigen werkplaats in de productie en op locatie voor de montage van onze kozijnsystemen. Soms werken we ook met zelfstandige montageploegen voor tijdelijke extra capaciteit.

 

Waar zijn jullie, in de afgelopen jaren, het meeste trots op?

We zijn ontzettend trots op de manier waarop onze naam Breeuwer in de huidige markt staan. Met name in de luxe woningmarkt worden we regelmatig benaderd op basis van goede ervaringen. Doordat we met een klein team werken is het goed dat we dit ook echt samen bereiken.

 

Wat maakt het werken bij Breeuwer zo leuk?

Wij zijn een groeiend bedrijf met volop nieuwe kansen en plaatsen voor nieuw talent. De gezellige sfeer onder elkaar en het op zijn tijd een borreltje of een etentje in de omgeving van Uden maakt het natuurlijk nog mooier om voor Breeuwer te werken. Door de huidige groei die we momenteel doormaken is dit de uitgelezen kans om je te ontwikkelen tot een professional in een unieke branche. We bieden volledige begeleiding door de hulp van mensen om je heen met jaren ervaring. Iedereen moet het bij Breeuwer gewoon goed hebben, daar zorgen wij graag voor!

 

Wat zien jullie als de kracht van regionale vacatureplaatsingen?

Bij ons werken veel mensen uit de directe omgeving van Uden. Naast het feit dat dit erg praktisch is, sluit dat ook vaak goed aan op de mensen die hier werken. Kom je ergens uit de omgeving, of heb je jarenlang al hier in de regio of in de branche gewerkt dan voel je ook snel een connectie met ons en onze manier van werken. Een eerlijke en nuchtere Brabantse benadering, zoals dat past bij de Gemeente Uden!

Wil jij werken bij Breeuwer Aluminium kozijnsystemen? Bekijk hier alle vacatures!


Ook in de spotlight staan?

Behoort jouw bedrijf of werkgever tot de leukste bedrijven van de gemeente Uden en wil je ook graag in de 'spotlight' staan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@werkinmaashorst.nl!

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen