Vacatures in Administratie / Financieel

Hier vind je een overzicht van vacatures in de administratieve en financiële sector in Uden, Volkel en Odiliapeel. WerkinUden.nl is een vacaturesite die zich exclusief richt op gemeente Uden. Zo vind je snel een leuke baan als bijvoorbeeld administratief medewerker, administrateur, (assistent) accountant, secretaresse of belastingadviseur bij jou in de buurt. Bekijk onderstaand diverse fulltime, parttime en tijdelijke functies.

Geen passende vacature gevonden?

Staat er momenteel geen geschikte baan voor je bij in de administratie of financiële branche? Bekijk dan snel het complete banenaanbod in Uden, Volkel en Odiliapeel. Je kan hier eenvoudig filteren op opleidingsniveaus, fulltime of parttime dienstverbanden en je zoekregio uitbreiden naar Meierijstad. Vergeet daarnaast niet om een een Job Alert aan te maken. Je ontvangt dan wekelijks een gratis e-mail met nieuwe vacatures in gemeenten Uden.

Administratief medewerker - parttime en fulltime

Een van de meest gevraagde en populairste functies is administratief medewerk(st)er en secretaresse. Administratieve functies kunnen dikwijls fulltime maar soms ook parttime worden vervuld. Soms gaat het om een gecombineerde baan. Je deelt dan de functie met een andere medewerker / medewerkster. Het voordeel hiervan is dat dit soms gecombineerd kan worden met schooltijden van schoolgaande kinderen. Zo hoef je geen voorschoolse of naschoolse opvang te regelen en kan je wel lekker aan het werk.