Vacatures in Horeca / Recreatie

Aan de slag in de horeca of recreatie branche in Uden, Volkel of Odiliapeel? Bekijk dan onderstaande vacatures. Op WerkinUden.nl vind je altijd de nieuwste vacatures binnen gemeente Uden. Je vindt via onze site snel een leuke nieuwe baan in de horeca en recreatie. Denk aan functies zoals als zelfstandig werkend kok, medewerker in de bediening, keukenhulp, bedrijfsleider, receptionist(e), afwashulp, gastheer of gastvrouw. 

Overzicht Udense horeca & recreactie vacatures:

Werken in de Udense horeca en recreatie

Gemeente Uden heeft een bruisend centrum. Er zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Van café, restaurant, snackbar, lunchroom, brasserie tot pannenkoekenhuis. In de zomer zitten de terrassen op de Markt en op het Brabantplein vol en groeit de vraag naar goede horeca-medewerkers. Maar niet alleen in het centrum is er volop werkgelegenheid in de horeca en recreatie. In Uden vind je prachtige natuurgebieden zoals De Maashorst en de Bedafse Bergen. Hier kan je na afloop van een wandeling of fietstocht bijkomen in een van leuke horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan Gasterij De Pier bij Bedaf of restaurant Cusco in het centrum van Uden.

Geen passende parttime of fulltime functie gevonden? Of op zoek naar een bijbaan, tijdelijk werk, parttime of vakantiewerk? Kijk dan eens bij alle vacatures in Uden