WerkinUden.nl werkt!

Op zoek naar een nieuwe baan in gemeente Uden en omgeving? Of op zoek naar een gedreven kandidaat voor een openstaande vacature? WerkinUden.nl is de enige vacaturesite die zich exclusief richt op de gemeente Uden. Zo wordt het voor de werkzoekende en Udense werkgever makkelijker om elkaar te vinden.

Belangrijkste vacaturesite voor de regio

De vacaturesite is gestart met een versie voor Meierijstad, namelijk WerkinMeierijstad.nl. Deze site is in 2016 opgezet en groeide al snel uit tot de belangrijkste vacaturebank voor Meierijstad en omgeving. Vrijwel alle werkgevers in deze gemeente plaatsen hun openstaande vacatures op deze website. En vele werkzoekenden bezoeken de website regelmatig op zoek naar een droombaan in Meierijstad.

Vacaturesite exclusief voor Uden

Het succes van WerkinMeierijstad.nl zorgde voor een toenemende vraag van bedrijven en werkzoekenden uit Uden voor een soortgelijke website. Begin 2018 is WerkinUden.nl gestart en is vanaf de eerste dag een groot succes. De bezoekersaantallen nemen dagelijks toe en ook het aantal vacatures op de website stijgt aanzienlijk.

WerkInUden.nl werkt. Ook voor jou.

Openstaande vacature in gemeente Uden? Maak hier een werkgeversaccount aan en plaats de vacature direct op de website.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Uden, Volkel of Odiliapeel? Bekijk hier alle actuele vacatures. Je kunt hier tevens eenvoudig en snel filteren op opleidingsniveau, partime of fulltime functies en gewenste branche.