Vacatures in Odiliapeel

Op vacaturesite WerkinUden.nl vind je alleen vacatures uit Odiliapeel, Uden en Volkel. Er is volop werkgelegenheid in de gemeente Uden.  Er zijn banen in diverse branches te vinden zoals de bouw, administratie, installatie, logistiek, productie, zorg en detailhandel. Op zoek naar een specifieke functie? Je kan eenvoudig filteren op functieniveau, fulltime, parttime of tijdelijke functies. Bekijk snel onderstaande vacatures in Odiliapeel.

Bekijk actuele vacatures in Odiliapeel

Geen passende baan gevonden?

Staat jouw droombaan hier niet bij? Bekijk dan hier alle vacatures in gemeente Uden. Of maak een Job Alert aan. Dan ontvang je elke week de nieuwste vacatures uit Odiliapeel, Volkel en Uden automatisch in je mailbox. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en je e-mail adres in te vullen. Je hoeft geen profiel aan te maken en het is 100% gratis. Zo vind je snel een leuke nieuwe baan bij jou in de buurt. Wil je ook vacatures ontvangen uit gemeente Meierijstad, gemeente Bernheze en/of Boxtel? Ook hiervoor kan je een Job Alert aanmaken.

Werkgegelegenheid in Odiliapeel

Odiliapeel is een klein dorp met ongeveer 2.000 inwoners. Het dorp maakt onderdeel uit van de gemeente Uden. Het dankt zijn naam aan het feit dat het dorp midden in de peelontginningen ligt. 

De inwoners uit Odiliapeel zijn zeer ondernemend. Er zijn diverse bedrijven te vinden. Zoals Wouters Odiliapeel BV, Country Store en Peka Kroef. Maar ook veel andere bekende namen die actief zijn in branches zoals de bouw, autoverkoop, installatie en horeca. Zij zijn dikwijls op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Voor parttime, fulltime en tijdelijke werk.

Wat is er te doen?

Elk jaar in juli wordt de Schapendag georganiseerd. Een gratis toegankelijk evenement in het centrum van Odiliapeel. Er zijn hier diverse schapenrassen te bekijken en op de braderie kunnen diverse ambachtelijke streekproducten worden gekocht. 

Waarom een vacaturebank voor Odiliapeel, Uden en Volkel?

WerkinUden.nl richt zich alleen op werkzoekenden en werkgevers in Uden, Volkel en Odiliapeel. Dit maakt het vinden van een baan in deze gemeente een stuk eenvoudiger. Werkgevers plaatsen vacatures op WerkinUden.nl omdat zij weten dat toptalent zich gewoon in Uden bevindt. En werkzoekenden zoeken op deze site een nieuwe baan omdat het hen reistijd bespaart. En doordat er in Uden diverse mooie bedrijven zitten om voor te werken. WerkinUden.nl vindt zijn oorsprong in de site WerkinMeierijstad.nl. WerkinUden.nl is de website voor het vinden van een nieuwe baan in Uden!