Vacatures in Volkel

WerkinUden.nl is een vacaturesite die alleen vacatures toont die zich bevinden in Volkel, Uden en Odiliapeel. Je vindt op onze site leuke fulltime en parttime functies op verschillende opleidingsniveaus. Ook voor tijdelijk werk of vakantiebanen ben je hier aan het juiste adres. Ga snel aan het werk in gemeente Uden. Bekijk onderstaande vacatures.

Bekijk actuele vacatures in Volkel

Op de hoogte blijven van nieuwe functies in Volkel?

Geen leuke baan gevonden die past bij jouw wensen? Bekijk hier alle vacatures in gemeente Uden. Maak dan een gratis Job Alert aan. Je ontvangt dan wekelijks alle nieuwe vacatures in Volkel, Uden en Odiliapeel per e-mail. Zo ben je er altijd als eerste bij en mis je niets! Je kan je eenvoudig aan- en afmelden voor de Job Alert en hoeft geen pofiel aan te maken. Vul simpelweg je naam en e-mailadres in. Wil je ook vacatures ontvangen uit Meierijstad, Bernheze of Boxtel? Ook hiervoor kan je een Job Alert aanmaken.

Klein dorp met veel werkgegelegenheid

Volkel is een dorp met grofweg 3.500 inwoners. Het maakt samen met Odiliapeel onderdeel uit van de gemeente Uden. Ondanks de kleine omvang van het dorp is er veel bedrijvigheid. Zo zorgen Coppens Warenhuis, Billy Bird Park Hemelrijk, Dierentuin ZieZOO, De Groot Hoveniers en Van Deijne voor veel werkgelegenheid. Maar er zijn diverse andere Volkelse bedrijven die banen aanbieden in de bouw, marketing, sales, installatie, horeca en transport. Dit varieert van fulltime tot parttime en tijdelijke functies op alle opleidingsniveaus. Maar ook vakantiebanen, weekendbanen en bijbanen voor bijvoorbeeld scholieren en studenten. 

Vliegbasis Volkel is een banenmotor

Vliegbasis Volkel is aangelegd begin jaren '40, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Momenteel is deze basis een van de twee F-16 bases in Nederland. Vanaf dit militaire vliegveld vertrekken regelmatig F-16's die het Nederlandse luchtruim verdedigen. Ook wordt vanuit hier luchtsteun verleend aan andere landen. Er werken ongeveer 1500 mensen op Vliegbasis Volkel. De aanwezigheid van de basis zorgt voor veel werkgelegenheid in en rondom Volkel. 

Activiteiten in Volkel

Festyland is een bekend muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Volkel. Het trekt duizenden bezoekers en staat bekend als het festival ter afsluiting van het festivalseizoen. Een band die niet ontbreekt op het Festyland programma is BZB. BZB (Band zonder Banaan) is namelijk van oorsprong een Volkelse band. Volkel in de Wolken was een bekend jaarlijks event dat geliefd was in de regio. Maar door de toegenomen regelgeving en kosten is het onzeker of dit vliegspektakel nog wel doorgang zal vinden.

Waarom een vacaturesite voor Volkel, Uden en Odiliapeel?

WerkinUden.nl is een vacaturebank die zich alleen richt op de gemeente Uden, Volkel en Odiliapeel zijn dorpen die onder de gemeente Uden vallen. Deze site vindt zijn oorsprong in de vacaturesite WerkInMeierijstad.nl. Het doel van deze website is het met elkaar verbinden van werkzoekenden en werkgevers in gemeente Meierijstad (hieronder vallen o.a. Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode). Het succes van de site zorgde voor vraag naar een soortgelijk concept voor de gemeente Uden. Sinds de komst van WerkinUden.nl is dit de website voor het vinden van een nieuwe baan in Uden! Inmiddels bestaan er ook sites voor gemeente Bernheze en Boxtel. Zo vind je snel een leuke baan in direct omgeving van Volkel.