Koerier vacatures in Uden

Aan de slag als koerier in Uden?

Er zijn veel transport- en koeriersbedrijven in Uden die regelmatig op zoek zijn naar koeriers. Je werkt dan dikwijls niet alleen in Uden. Maar ook in de omgeving en misschien wel door heel Nederland.

Waarom werken als koerier?

Een lekker muziekje aan en pakketten bezorgen bij blije klanten. Volop vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Wie wil dat niet? Het aantal pakketten dat jaarlijks wordt verstuurd blijft toenemen door het groeiend aantal webshops. Dus er is volop werk beschikbaar als koerier. Daarnaast is er geen opleiding nodig om koerier te worden. Een rijbewijs is uiteraard wel handig. Je moet vooral punctueel en flexibel zijn en zelfstandig kunnen werken. Het is een baan die je parttime (bijbaan of tijdelijk) of fulltime kan vervullen.

Welke Udense bedrijven zoeken koeriers of chauffeurs?

Er zijn bedrijven en organisaties in Uden die niet in de logistieke sector werkzaam zijn maar wel een eigen transportdienst hebben. Denk bijvoorbeeld aan Beter Bed die bedden bezorgd door heel Nederland. Of aan Wiltec (groothandel) die producten levert aan bedrijven. Uiteraard zijn er ook volop transportbedrijven in Uden te vinden die werken met eigen koeriers.

Koerier Vacatures - Overzicht

Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures in de logistiek. Niet alleen in Uden, maar ook in Veghel, Schijndel, Sint-oedenrode, Heesch enz. Bekijk hier een compleet overzicht met: Vacatures in de logistiek en transport in Uden.

 

Staat er geen bijpassende vacature voor je bij? Vergeet dan niet een Job Alert aan te maken. Dan ontvang je elke week alle nieuwe vacatures per e-mail.